Megerősítő nevelés – megerősítő fegyelem

Megerősítő nevelés megerősítő fegyelem – gyermeknevelési tréningek

 • Mit szeretnék, milyen legyen a gyermekem élete?
 • Hogy készíthetem fel, hogy jól válasszon az élete során?
 • Bízzon magában és másokban.
 • Szeresse önmagát, engem; legyen támaszom öregkoromban.
 • Ki az én gyermekem most?
 • Önálló személiség vagy lágy viasz, amiből azt formálhatok még, amit csak akarok? És ha igen, akkor minden felelősség az enyém?
 • Ki vagyok én? Hogyan lettem azzá, ami vagyok? Akarom, hogy a gyermekem is ilyen legyen? Ha igen, akkor hogyan? Ha másmilyennek szeretném, akkor azt hogyan?

Rengeteg kérdés van még, amiket feltehet magának az a szülő, aki tudja, hogy nem mindegy, hogy milyen útravalót csomagol gyermekének a nagy útra.
A felnövekvés minden szakaszában új és új problémák adódnak, olyanok, melyek eddig még nem voltak és olyanok is, melyekről azt hittük már túljutottunk.
A különböző korosztályok nevelésével kapcsolatos kérdéseket célozzák meg a Megerősítő nevelés – Megerősítő fegyelem tréningjeink szülőknek, különböző korcsoportos változatokban.

A tréningeket a következő korcsoportos változatokban indulnak:

 1. 0-3 éves korig
 2. Az óvodás kor
 3. Kicsik és tinik az iskolában

Ismertető:

A tréningek kis csoportos formákban kerülnek megrendezésre, Minimum 10 fő (maximális létszám 16fő) jelentkezése esetén.
A témakörök mindegyik korcsoportnál ugyanazok, de  a különböző korosztályokról szóló tréningek címei alatt értelemszerűen más és más témákat dolgozunk fel.

Az alap tréning 3 napot vesz igénybe, melyen a fenti szemlélet alapjainak lefektetése, illetve a saját önismeret megszerzése a cél. A korcsoport szerinti tréningek pedig 2-2 napot vesznek igénybe korosztályonként. Természetesen, akik elvégzik az alap tréninget, számíthatnak meglepetés kedvezményre a korcsoportos tréningeknél. :)

A tréning napok között minimum 1 hét szünetet tartunk, hogy a megszerzett tudást legyen lehetőség alkalmazni, tesztelni, hogy a következő alkalommal a felmerült kérdéseket ismét megbeszélhessük.

A tréning tematikája:

Első nap:
A pozitív megközelítés, a szeretetteljes határozottság
A tudati fejlődés sajátosságai – a kornak megfelelő viselkedés
Személyiség: hogyan hat a tiéd az övére???

Második nap:
A rosszalkodás – más szemmel
A megoldásra összpontosítva
A bátorítás hatékony használata

Harmadik nap:
Szeretet és vidámság a családban
Családgyűlések (kivéve 0-3 korcsoport)
A siker üdvözlése

A tréning előtti 1 héten belül, minden regisztrált résztvevő e-mailben kapja meg a részletes programot és a munkafüzetet.

Az első alap tréning időpontja:

 1. alkalom 2015. január 31. 9.00 – 18.00-ig, napi 2×4 óra
 2. alkalom: 2015. február 7. szombat 9.00-18.00-ig
 3. alkalom: február 28. 9.00-18.00-ig

 Díj: 40.000 Ft /tréning/fő = 3 nap!!!, (kb.: 1.700Ft, kevesebb, mint egy külön óra ára)

DE!!!!

Mivel ez lesz az első alkalom, így MINDEN erre a levélre jelentkező számára a tréning díja CSAK 35.000 Ft/fő/3 nap 1500 Ft/óra!!!!

és további 15% kedvezmény jár a leggyorsabb jelentkezőknek is, akik

leadják jelentkezésüket január 25. éjfélig, így Nekik a tréning 29.750 Ft –ba került csak. (1300Ft/óra)

Szívből reméljük, hogy nagyon sokunk örömére megtarthatjuk január 31-én az első ilyen alap gyermeknevelési tréning napot.

Várjuk jelentkezéseteket, kérdéseiteket.
Egy biztos, mi ott leszünk!!!

 A jelentkezés menete:

 1. Jelezd részvételi szándékot írásban az info@hordozogyor.hu email címen elérhetőségeid (név, cím, telefonszám) megadásával.

Fontos! A levélben mindenképpen jelezd, hogy a korcsoportos tréning szerint melyik korosztályba tartozik/tartoznak gyermeked/gyermekeid és melyik csoportba szeretnél jelentkezni.

Mivel a tréninget egy bizonyos létszám esetén tudjuk csak megtartani, így a jelentkezést követően küldünk egy visszaigazolást, ami azonban még nem jelenti azt, hogy a tréninget meg tudjuk tartani. Ezt minden esetben külön jelezzük Számotokra egy külön email-ben és természetesen weboldalunkon és FB oldalunkon is értesülhettek a létszám alakulásáról.

 1. Helyedet a tréningen 30% előleg befizetésével tudod biztosítani, melyet a következő számlaszámra tudsz átutalni, megjegyzés rovatban mindenképp írd meg neved és a „gyermeknevelési tréning alap” megnevezést. A számlát ezt követően állítjuk ki az általad megadott névre és címre.

Ferenczi Zoltán: 11991119-97793247-00000000 (Erste Bank)

Természetesen, ha a létszám nem jön össze, akkor a befizetett előleget visszautaljuk.

(Tipp: ha bármi adódna közben –gyermekes családoknál főleg ;)- lehetőség szerint időben jelezd a lemondásod (legkésőbb a tréning időpontja előtt 9 nappal), de még jobb (mindenkinek), ha magad helyett küldesz egy másik jelentkezőt.

A helyeket a jelentkezés, illetve az előlegek beérkezésének sorrendjében biztosítjuk.

Várunk Benneteket szeretettel!

Szép napot kívánunk!

Ferencziné Baráth Zsuzsanna (baba- és gyermekhordozási tanácsadó) +3630 469 1270
Ferenczi Zoltán +3630 469 8285

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>