Hordozóeszköz tanácsadás

Kedves Érdelkődők! A tanácsadás átmenetileg szünetel! Megértéseteket, türelmeteket köszönöm szépen!


Elölhordozás tanfolyam
(ajánlott újszölött kortól kb. 4 hónapos korig, 5-7kg súlyig)

Ha éppen babát vársz és szeretnéd babádat elöl hordozni, vagy már megszületett és jól jönne a hordozás a mindennapokban, akkor ez a tanfolyam jó választás, hisz az elölhordozást újszülött kortól ajánljuk kb.: a baba 4 hónapos koráig.

A tanfolyamon megismerheted a hordozás alapjait, mire kell figyelni ahhoz, hogy a hordozás egészséges legyen hordozónak és hordozottnak egyaránt. Megismerhetsz 1 (esetleg 2) elölhordozós kötést.

A tanfolyam díja:  3.500 Ft /család = maximum 2 fő (~ 1,5-2 óra, hétközben)

 Csípőnhordozás tanfolyam

(ajánlott újszülött kortól a hordozós kor végéig)

Ha már kinőttétek az elölhordozást, de még nem szeretnéd elengedni (hátra kötni), esetleg sokat szopiztok, vagy csak egyszerűen szeretnéd kipróbálni a hordozásnak ezt a formáját is, akkor ez a tanfolyam Nektek szól.

A tanfolyamon megismerheted a hordozás alapjait, mire kell figyelni ahhoz, hogy a hordozás egészséges és kényelmes legyen mindkettőtök számára. Megtanulsz 1 (esetleg 2) csípőnhordozós kötést.

A tanfolyam díja: 3.500 Ft/család = maximum 2 fő (~1,5-2 óra, hétközben)

 Hátonhordozás tanfolyam

(ajánlott újszülött kortól ahordozós kor végéig)

 Ha már kinőttétek az elölhordozást, vagy szeretnél még több szabadságot (szabad kezet), a babád már többre kíváncsi a világból, mint amennyit az elölhordozással nyújthatsz neki, vagy csak lépésről lépésre szeretnéd megtanulni a hátonhordozás csínját bínját, akkor ezt a tanfolyamot Nektek találták ki.

A tanfolyamon megismerheted a hordozás alapjait, mire kell figyelni, hogy a hordozás egészséges és kényelmes legyen mindkettőtök számára. Megismerhetsz egy hátonhordozós kötést.

Lépésről lépésre megtanulhatod, hogyan kell felvenni a hátadra a babát, majd megkötni és biztonságosan egyedül levenni hátadról a babádat.

A tanfolyam díja: 3.500 Ft/ család = maximum 2 fő (~1,5-2 óra, hétközben)

 Egyéni tanácsadás

Ha szeretnél megtanulni hordozni, de a tanfolyami keretek nem megfelelőek számodra, szívesen segítek egyénileg is, saját otthonodban.

Az egyéni konzultáció díja: 5.000 Ft/alkalom = 2 óra. További minden megkezdett óra + 500 Ft. (Győr területén belül ingyen kiszállással)

Minden tanácsadásnál biztosítok hordozóeszközt és gyakorló babát. Tanácsadások után 1 db választott hordozóeszközt kölcsönözhetsz 6 napra, melynek díja benne van a tanácsadás díjában, vagyis ezért külön fizetned nem kell. Természetesen a hordozóeszköz visszajuttatásáról Neked kell gondoskodni. Kérlek a 6 napot tartsd be, hogy más is kölcsönözhesse az eszközt.

Lehetőséged van tanácsadás nélkül is hordozóeszköz kölcsönzésre, erről bővebben az Értékesítés/kölcsönzés menüpont alatt olvashatsz, ahol megtalálhatod a kölcsönözhető eszközöket is.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>