Baba-elsősegély tréning

A babavárás idején sokszor felmerül a leendő szülőkben, hogy vajon hogyan készülhetnének fel a legjobban a nem várt eseményekre, betegségekre. Mi lesz, ha belázasodik, mi lesz, ha leesik, hiszen a kisbabák és később a totyogók élete csupa kíváncsiság, amiből persze adódhatnak valós vagy vélt vészhelyzetek.

Manapság már nagyon sok szülő vásárol valamilyen légzésfigyelő készüléket, de ha a készülék jelez, vajon tudja is, hogy mit és hogyan kell tennie?

Ezekre a kérdésekre és még sok más kismamát foglalkoztató kisbabákkal és kisgyermekekkel kapcsolatos kérdésre adjuk meg a választ babaelsősegély tanfolyamunkon.

Célunk, hogy a szülők megbízható és hatékony információt kapjanak azokra az esetekre, ha gyermekük egy esetleges betegség vagy baleset során veszélybe kerülne. Tapasztalatom szerint a tanfolyam elvégzése nagymértékben segít, hogy leendő szülők, vagy már gyakorló szülők egy esetleges vészhelyzet esetén magabiztosan tudjanak segítséget nyújtani, kérni.

A tréning alkalmával megismerkedhetünk pl. a lázcsillapítás eszközeivel, az újraélesztés gyakorlatával. Szó lesz a segélyhívásról, sürgősségi állapotokról, a gyakori gyermekbetegségekről a közösségbe kerüléskor, sebellátásról, epilepsziáról, a minimális és egyben maximális otthoni patikáról, stb…

 A tanfolyamot Dr. Geréb Péter orvos, baleseti sebész tartja

A tanfolyam 5 + fél órás (ebédszünettel), 9.00-12.00 és 12.30-14.30-ig.

Az következő tanfolyami alkalom:

2016. december 3. szombat
(Jelentkezési határidő: 2016. november 27.)

Tanfolyam díja 9.000Ft/fő 

Ha a férjed/párod is szeretne jönni, úgy Ő féláron, azaz 4.500 Ft-ért vehet részt a tréningen. (Összesen: 13.500 Ft-ért vehettek részt együtt)

A tréning minimum 16 fő jelentkezése esetén indul.

Változás!!!! A helyedet a tréningre a tanfolyami díj felének befizetésével tudod biztosítani. A fizetési lehetőségekről jelentkezésedet követően e-mailben tájékoztatunk.

 Jelentkezni lehet:
info@hordozogyor.hu
Ferencziné B. Zsuzsanna
/Kérlek, hogy részvételi szándékodat mindenképp írásban jelezd, elérhetőségeid (telefonszám) megadásával/

Kérlek, hogy lehetőség szerint a tanfolyamra egy gyakorló babát, vagy nagyobb méretű mackót hozzál magaddal az újraélesztés gyakorlásához.

Helyszín: Győr, Liget u. 55. Győr-Újvárosi Művelődési Ház

 

 

 

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>