Értékesítés/kölcsönzés

Itt kizárólag olyan hordozóeszközöket találhattok, melyek megfelelnek a helyes hordozáshoz szükséges minden kritériumnak. Ha bármilyen további kérdés merülne fel az eszközökkel kapcsolatosan, keressetek bátran!

Az árak a postaköltséget nem tartalmazzák!!! Személyes átvétel esetén természetesen postaköltség nincs.

DIDYMOS 201201

HOPPEDIZ 201201

Manduca 201210

Kölcsönzés

Az elérhető hordozóeszközök listája:

1 db Didymos Standard kék 6-os méret – 470cm
1 db Didymos Jakob 6-os méret – 470cm
1 db karikás kendő Natybaby
1 db Nandu
1 db Bondolino oliva
1 db Manduca sötétkék
1 db Liliputi csatos hordozó
1 db EMEIBABY
1 db Liliputi Mei-Tai
1 db Hajtkai Mei-Tai

A kölcsönzési díj 1.000 Ft hetente, hordozóeszközönként. A kölcsönzési idő egy hét. Hosszabbítani egyszer lehetséges – ha az adott hordozóra senki sem vár.
A kölcsönzés feltétele a kölcsönzési szerződés elfogadása, aláírással hitelesítve, a kölcsönzési díj és a letéti díj (10.000Ft/hordozóeszköz) kifizetése. A tiszta, ép hordozóeszköz határidőre való visszaszolgáltatásakor a letéti díj teljes egészében visszajár.
A kölcsönzés vásárlásra nem kötelez.
!!!Késedelmi díj összege a kölcsönzési idő lejárta utáni naptól kezdve naponta 400 Ft/hordozóeszköz. Ez a tanácsadás során kiadott hordozóeszköz kölcsönzésekre is érvényes. Megértéseteket köszönöm!
A kölcsönzés történhet személyesen (9025 Győr, Őzike u. 7/3.) vagy postai úton is, ebben az esetben természetesen a postaköltség Téged terhel.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>