Baba-elsősegély tréning 2015. február 28.

Kedves Szülőtársaim!

Ha még nem volt alkalmatok részt venni baba-elsősegély tréningen, mostantól jelentkezhettek február 28-i baba-elsősegély tréningünkre, melyet most is Dr. Geréb Péter tart a megszokott formában.
2015. február 28. 9.00- 14.30-ig, Művelődési Ház, 9025 Győr (Pinnyéd), Napfény u. 1. (Jelentkezési határidő: február 22.)
Jelentkeni emailben tudsz a következő címen:  info@hordozogyor.hu (Kérlek, hogy a levélben írd meg nekünk a következő adataidat: név, cím, telefonszám)

Tanfolyam díja 5.990Ft/fő 

Ha a férjed/párod is szeretne jönni, úgy Ő féláron, azaz 2.990 Ft-ért vehet részt a tréningen. (Összesen: 8.980 Ft-ért vehettek részt együtt)
A tréning minimum 16 fő jelentkezése esetén indul.

A tréningen megtudhatjátok többek között, hogy mit kell tenni vészhelyzet esetén. Mi is az a vészhelyzet? Mit csinálj, ha jelez a légzésfigyelő, hogyan csillapítsd kisbabád lázát. Minden alkalommal felkészülünk a lakás/családi ház biztonságosság tételére és még rengeteg téma merül fel a tréningen.  Bármilyen kérdésed van, kérlek,  hogy ne habozz feltenni, mert ez mindenki számára hasznos lehet!

Ha kérdésed/kérésed van, itt elérhetsz: +3630 469 1270

Szép napot kívánok!

Ferencziné Baráth Zsuzsanna

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>